m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit.

 

Мастер клас „Дегустация на зехтин“

Мастер клас „Дегустация на зехтин“

Експониране на Равногорското съкровище и обзорно представяне на Адриана Божкова на тема „Археологически проучвания в Брациговския край и околността“; музикална програма на цигуларя Орлин Цветанов

МАСТЕР КЛАС: „В света на италианското зелено злато: Как да изберем, дегустираме и съхраняваме безценния зехтин екстра върджин”.
ЛЕКТОР: Пенка Нешева, Olive oil Sommelier, сертифициран в Италианската фондация на сомелиерите и Световната асоциация на сомелиерите.
Основател и президент на Accademia Italiana della cucina в София, културна институция на Италия.