m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit.

 

Официално откриване на третото издание на Архитектурен Форум „Брацигово – Каменният поток на времето“

Официално откриване на третото издание на Архитектурен Форум „Брацигово – Каменният поток на времето“

26 юни 2023 / 14:30 часа

За трета поредна година Камара на архитектите в България РК София Област, Камара на строителите в България и Община Брацигово организират Архитектурен Форум „Брацигово – Каменният поток на времето“ от 26 юни до 2 юли 2023г. С всяка изминала година подкрепата и съорганизаторите се увеличават – в това издание те са Италианския културен институт в София, Конфиндустрия България, Регионален исторически музей Пазарджик и Университета по архитектура строителство и геодезия. Партньори на проекта са Националното сдружение на общините и Център за върхови постижения „Наследство БГ“.

Тема на Mеждународния форум България – Италия тази година е „История и Бъдеще – реставрация на архитектура за образование и култура“.

Специално за откриването на форума само на 26 юни от 14:30ч. Регионален исторически музей Пазарджик ще изложи прочутото тракийско съкровище от с. Равногор, Община Брацигово.

Официалната пресконференция на организатори, партньори, гости и медии ще се проведе в конферентната зала на РИМ Пазарджик от 14:30 часа.